Vår resa började för tre årtionden sedan i Göteborg, en stad präglad av innovation och gemenskap. Under denna tid växte en kärlek till espresson och cafékulturen fram. Caféer spred sig över staden och blev navet för social samvaro och kreativitet. Latte, macchiato, cappuccino och andra espressodrinkar blev en vardagsrutin för många, ett sätt att träffas och umgås för andra.

Vi på Coffeema var med från början, dedikerade till att förse caféägare med pålitliga och högpresterande espressomaskiner. Genom åren har vi vuxit och utvecklats tillsammans med den blomstrande café- och restaurangscenen i Göteborg. Vår passion och expertis har gjort oss till ledande leverantörer av espressomaskiner och tillbehör i regionen.

Kärnverksamheten omfattar garantiuppdrag, teknisk service och reparationer, försäljning och lagerföring, kort- och långtidsuthyrning, reservdelar samt tillbehör gällande marknadens mest kända varumärken: La Marzocco, Slayer, Rancilio, Expobar, Brasilia, Coffee Queen/Crem, Astoria, Fiorenzato, Nuova Simonelli, Rocket Espresso, Bezzera m.fl.

Vår yrkesskicklighet och livslång passion för tekniken bakom en espresso är ständigt växande och inga utmaningar är för stora. Uppstår det problem med din espressomaskin eller övrig utrustning är Coffeema där för att lösa och förebygga dem. Med en lång och bred erfarenhet på marknaden så vet vi vad som krävs för att tillreda en bra kopp kaffe.

Du är naturligtvis mer än välkommen på besök i vår butiks- och utställningslokal på Magnetgatan 1b i Göteborg. Där finns även vår verkstad. Vi bjuder på en kopp espresso och inblick i dess värld och hemligheter. Resten är förutsättningslöst.

Öppettider i butiken

Måndag - Fredag 13.00 - 16.30

Lördag 11.00 - 15.00

Ett litet urval av varumärken som vi utför service på